Missa inte boken som ALLA pratar om, som toppar ALLA listor och som säljer BÄS…

210th Okt 2016Plus-blogg

Missa inte boken som ALLA pratar om, som toppar ALLA listor och som säljer BÄST.
Köp gärna min bok också.


Forever young
En otroligt fin skröna, en minnesexposé över ett Sverige som fanns när vi var unga. Jag kan inte låta bli att associera till Håkan Nessers fantastiska roman från 1998 Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Ett väldigt gott betyg. Tara Det är sommar, det är mitten av åttiotalet. Kalla kriget är ett ständigt hot och alla är rädda för atombomben. John, som är syntare lika mycket för stilen som för musiken, bor med sin mamma och sin destruktive s…

2 Comments Flöde för kommentarer

  1. Danne JohanssonDanne Johansson (10 oktober, 2016, 07:40). Svara

    Play böcker?

Add a Comment